Page 2 of 3
#16 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Alice 15.07.2013 16:18

avatar

Quote: Zultra wrote in post #15
Blocked? Why?

As long as they don't answer, we don't know.

We let you know as soon as we are getting any informations.

#17 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Zultra 15.07.2013 16:26

Ok, will sharpen the pitchforks in the meantime.

#18 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Alice 15.07.2013 16:30

avatar

#19 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Zultra 15.07.2013 16:36

You think I'm Joking?

#20 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Lizzy 15.07.2013 20:07

I hope you don't mind me popping in in this thread. I don't have the Newsletter feature but since the beginning of July, notifications by E-mail aren't received even not by me when a new member registers and needs activation of their account.

I suspect it can't be just a problem with some providers. I do use still the usual E-mail/Internet company in France which is Orange and alternatively voila.fr

Anyway I posted a temporary thread at my forum here : http://576395.xobor.com/t1249f178-xobor-...port-forum.html

Other than this, sending PMs works fine, for forum members who have permission from me as admin.

#21 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Alice 16.07.2013 08:34

avatar

Thanks Lizzy.
I'll pass this information to the technican.

#22 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Zultra 17.07.2013 12:10

I have also noticed increased lag when sending PM's and refreshing the page on any Xobor site, some of our members with fibre optic internet gets the same.

@Alice

#23 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Alice 17.07.2013 12:31

avatar

Thanks, I've passed the information to the technican.

#24 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Zultra 17.07.2013 15:38

Ah cool, any word from the Douchebag email-server providers on why they blocked us?

#25 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Alice 17.07.2013 16:38

avatar

Sorry, no answer yet.

#26 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Zultra 20.07.2013 12:58

Anyone else been having the same issues?

#27 RE: Bug with the Sending of Newsletters by HuffleP 21.07.2013 12:35

avatar

I got the notifcation email back C: thankiees!

#28 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Zultra 22.07.2013 21:38

We haven't.

Just tested it, it isn't working.

If it's working for others and not us, then what is it @Alice

#29 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Alice 23.07.2013 08:58

avatar

It's a server from us being blocked. We got an answer from the providers (after days) but it doesn't really help us with our problem. My colleauge send an email again, ask more questions - and here we are waiting again.

#30 RE: Bug with the Sending of Newsletters by Zultra 23.07.2013 13:22

Any info on why they blocked us, or was it a generic "you have been blocked" post?

Xobor Create your own Forum with Xobor