[b][/b]
[i][/i]
[u][/u]
[code][/code]
[quote][/quote]
[spoiler][/spoiler]
[url][/url]
[img][/img]
[video][/video]
Smileys
smile
zunge
wink
grin
spook
hmm
shocked
rose
devil
sick
heart
blush
mad
sad
frown
laugh
cool
nerd
clap
kiss
top
flop
engel
idee
dance
orb
herz
xoxobor
[pre][/pre]
[mail][/mail]
Farben
[rot][/rot]
[blau][/blau]
[gruen][/gruen]
[orange][/orange]
[lila][/lila]
[weiss][/weiss]
[schwarz][/schwarz]
Men In Black
User
Posts: 57 | Points: 9 | Last online: 02.11.2018
Date registered
09.20.2013
Sex
not specified
Ratings
Rating overview:
ThankYou9
Details anzeigen
    • Men In Black has written a new post "Activity Feed is empty" 12.03.2014

      Seems to be working flawlessly now, to whomever it may concern, THANK YOU!

    • Men In Black has created the topic "Our forum has turned a year old...". 09.22.2014

    • Men In Black has written a new post "Maximum image width allowed in forum posts" 09.22.2014

      Never mind, I found the problem. The restriction was actually only affecting me, as I forgot to set a higher image resolution allowed in forum posts for admins too when I set it for members, months and months ago, and I forgot how to do it since then, but navigating through the administration panel, I've stumbled upon the settings under Users → Groups → Administrators → Post settings.

    • Men In Black has written a new post "Header issues" 05.11.2014

      UPDATE:
      Never mind, I kinda like the new logo function better But if I don't use it and use the old, header image function in stead, the header image won't display as it should, it is stretched and partly sunken into the...floor so to speak.

    • Men In Black has created the topic "Header issues". 05.11.2014

    • Men In Black has written a new post "Tag Map Location bug" 04.29.2014

      Yes I've tried resetting the location, same problem. It only appears with this option for the gallery pictures, members' locations look good, both on members' profiles and on the big map. If it's a Google error, it's their error, so I can live with it, thank you for your kind support!

    • Men In Black has written a new post "Tag Map Location bug" 04.29.2014

      Thank you for replies. It can't be an issue on my side, as multiple members have reported the same problem.
      This is the link to the whole gallery: 612194.xobor.com/gallery.php
      And these are a few examples of images with the "broken map":

      612194.xobor.com/g1p1013-de-Havilland-Canada-DHC-Twin-Otter-Win-Air.html
      612194.xobor.com/g1p1008-de-Havilland-Canada-DHC-Twin-Otter-Win-Air.html
      612194.xobor.com/g1p1536-Airbus-A-Air-Europa.html
      612194.xobor.com/g1p1518-Lockheed-L-TriStar-Hawaiian-Air.html

    • Men In Black has written a new post "Avatar Gallery" 03.29.2014

      Thank you! I've tried with Opera, but since the new Opera is technically a clone of Chrome, it makes sense.

    • Men In Black has written a new post "Avatar Gallery" 03.21.2014

      I place the links (images are uploaded on external websites) in admin → users → profile settings.

Recipient
Men In Black
Subject:


text:
{[userbook_noactive]}


disconnected Support-Forum Members online 0